Terima kasih atas lawatan anda ke blog ini...

Terima kasih atas lawatan anda ke blog ini...
Jumpa lagi...

KARNADYA ONLINE ; dISKAUN SEHINGGA 40%

KARNADYA ONLINE ; dISKAUN SEHINGGA 40%
Klik pada gambar. Belian melalui 'online' untuk diskaun hebat. sehingga 4 september 2011

Ulasan Buku, Klik pada tajuk BERITA HARIAN

Facebook : Nama penuh saya. Noor Arbaiah Ismail (Berkawan dialu-alukan, berkawan biarlah beribu, berkahwin,biarlah kekal satu je)
Ulasan buku: Klik pada tajuk :Berita harian.
Rahsia DC : klik pada tajuk Rahsia dalam DC.
Petikan : Bab 1 lihat Bab 1:Lukhman Hakim.. (keseluruhan)
Bab-bab lain, petikan bab 2, 3....

Nora Fuad sengaja ledakan simpati, paksa pembaca buat pilihan. Penulisan lahirkan minda kelas pertama. INFO Dimensi Cinta Pengarang: Nora Fuad Tebal: 441 halaman Penerbit: KarnaDya Solutions Sdn Bhd Harga: RM19.00 Bintang:)***** Harga diskaun - 35% @karnaDya online sales. (hanya RM 12.35) SEKARANG!!


Followers

Link kepada Info saya

Link kepada Info saya
Klik pada imej

Link kepada Novel Cinta Sikunang-Kunang..

Link kepada Novel Cinta Sikunang-Kunang..
Sila klik @ gambar

Novel ketiga -Jun 2011

Novel ketiga -Jun 2011
Purnama Merindu

Gambar lokasi dalam novel.. Petikan Bab dari DC

Sila ke Facebook saya.. Lihat album : NOVEL DIMENSI CINTA-LOKASI CINTA...TQ Petikan keseluruhan Bab 1: lihat Bab Lukhman Hakim.. terdapat juga petikan bab2 lain, sila lihat petikan bab 2, 3...

DC boleh dibeli dari... dapatkan 35% diskaun melalui pesanan online KarnaDya.. RM 13.35

KARNADYA - ONLINE SALES, diskaun 20-35%

POPULAR BOOKSTORE

KUNIKURIYA,KLCC

MPH BOOKSTORE

Kedai Buku Muslim dan Minerva (jalan Tunku Abdul Rahman) diskaun 20%

BROWN BLACK BLUES,Sri Hartamas.

BARKAT STORE,Berdekatan Kamdar,Langkawi.


Popular Posts

Komentar

Grab This Widget

Sunday, November 29, 2009

Buku novel cinta. tidakk ..

Ketika bertemu kawan suami,dia pun membukalah mulut tentang buku saya. Soalan pertama yang ditanyakan,"novel cinta ke?" Saya faham sangat soalan tu. Orang lelaki manalah mahu baca buku cinta termasuklah suami saya. Manalah sesuai orang lelaki mak berjiwang. Saya jawab,"tidak more about lives,of course sure ada elemen cinta."
Cinta itu perlu bagi kehidupan.Bayangkan diri kita tanpa cinta,bagai makan lauk tanpa garam. Pada saya,setiap hari,saya dilamun cinta... Mendapat telefon atau menelefon suami,mendengar suaranya sama seronoknya bagai 10 tahun dulu,zaman-zaman jiwang bercinta...Tapi buku ini bukanlah mengandungi 'cinta' kosong. Cinta itu luas sangat maknaynya. Cinta kepada Allah,Rasullullah,manusia,alam,saudara,keluarga dll. lagi. Jadi cinta yang mana yang terdapat dalam buku ini? Saya katakan,semuanya. Cinta kepada Allah dan rasullullah kita tunjukkan dengan amalan baik,mengerjakan ibadat dll. Cinta kepada keluarga,tentulah..banyak nilai keluarga (family's values),cinta kepada alam sekitar,sure ada juga,kempen go green dll.
Dia membeli sebuah buku saya yang katanya akan dihadiahkan kepada anak buahnya yang gemar membaca,saya tergelak sendiri. Maknanya dia tak akan baca juga. Agaknya saya perlulah buat peraduan kepada kaum Adam ini,siapa yang sudah habiskan membaca buku saya,hadiahkan sebuah kereta BMW X6.. he he

No comments: