Terima kasih atas lawatan anda ke blog ini...

Terima kasih atas lawatan anda ke blog ini...
Jumpa lagi...

KARNADYA ONLINE ; dISKAUN SEHINGGA 40%

KARNADYA ONLINE ; dISKAUN SEHINGGA 40%
Klik pada gambar. Belian melalui 'online' untuk diskaun hebat. sehingga 4 september 2011

Ulasan Buku, Klik pada tajuk BERITA HARIAN

Facebook : Nama penuh saya. Noor Arbaiah Ismail (Berkawan dialu-alukan, berkawan biarlah beribu, berkahwin,biarlah kekal satu je)
Ulasan buku: Klik pada tajuk :Berita harian.
Rahsia DC : klik pada tajuk Rahsia dalam DC.
Petikan : Bab 1 lihat Bab 1:Lukhman Hakim.. (keseluruhan)
Bab-bab lain, petikan bab 2, 3....

Nora Fuad sengaja ledakan simpati, paksa pembaca buat pilihan. Penulisan lahirkan minda kelas pertama. INFO Dimensi Cinta Pengarang: Nora Fuad Tebal: 441 halaman Penerbit: KarnaDya Solutions Sdn Bhd Harga: RM19.00 Bintang:)***** Harga diskaun - 35% @karnaDya online sales. (hanya RM 12.35) SEKARANG!!


Followers

Link kepada Info saya

Link kepada Info saya
Klik pada imej

Link kepada Novel Cinta Sikunang-Kunang..

Link kepada Novel Cinta Sikunang-Kunang..
Sila klik @ gambar

Novel ketiga -Jun 2011

Novel ketiga -Jun 2011
Purnama Merindu

Gambar lokasi dalam novel.. Petikan Bab dari DC

Sila ke Facebook saya.. Lihat album : NOVEL DIMENSI CINTA-LOKASI CINTA...TQ Petikan keseluruhan Bab 1: lihat Bab Lukhman Hakim.. terdapat juga petikan bab2 lain, sila lihat petikan bab 2, 3...

DC boleh dibeli dari... dapatkan 35% diskaun melalui pesanan online KarnaDya.. RM 13.35

KARNADYA - ONLINE SALES, diskaun 20-35%

POPULAR BOOKSTORE

KUNIKURIYA,KLCC

MPH BOOKSTORE

Kedai Buku Muslim dan Minerva (jalan Tunku Abdul Rahman) diskaun 20%

BROWN BLACK BLUES,Sri Hartamas.

BARKAT STORE,Berdekatan Kamdar,Langkawi.


Popular Posts

Komentar

Grab This Widget

Friday, February 19, 2010

My next book:Cinta sekunang-kunang
Saya terfikirkan tajuk ini setelah 80% menyiapkan manuskripnya. Mungkin juga tajuknya akan bertukar,bergantung kepada penerbit. Diharapkan mereka akan suka penulisan ini seperti buku 1 dulu.
Menulis episod duka menjadikan saya agak emo sikit (kata budak2 saya emo = emosional)Dalam buku satu kata seorang mengulas, tiada yang terbunuh dan membunuh menjadikan cerita saya cukup tidaklah tragik giler. Kali ini saya terpaksa menjadikan ada watak yang dimatikan (tapi tidaklah membunuh atau terbunuh)Part ini memang menyedihkan,pada saya... sampai menitik airmata saya menulis tentangnya. Melihat kepada saat2 yang difikirkan terakhir untuk si a- menikmati cintanya buat kali terakhir..adus.. meluluhkan saya. Sebab itulah saya tak suka cerita sedih... saya ni emo... saya boleh menangis sampai penuh satu padang bola.,.. (he he kata suami saya la jika saya menonton citer sedih)Harap-harap cukup meluluhkan jiwa pembaca jika membacanya juga.
Pada saya, menulis sesuatu yang membahagiakan dan meruntuh jiwa tidaklah mudah sebenarnya. Nak kan feel tu susah.. kalau jenis orang yang emo macam saya,senang sikit.. rasa happy dan sad in one stap je... tapi kalau orang yang 'kering hatinya',kena ada ayat2 yang meruntun jiwa, barulah tersentuh sikit.
Sehingga saya berjaya tamatkan,semak,ada tajuk,barulah saya akan buka blog baru berkaitan novel ini dan sedikit sinopsis etc...

No comments: