Terima kasih atas lawatan anda ke blog ini...

Terima kasih atas lawatan anda ke blog ini...
Jumpa lagi...

KARNADYA ONLINE ; dISKAUN SEHINGGA 40%

KARNADYA ONLINE ; dISKAUN SEHINGGA 40%
Klik pada gambar. Belian melalui 'online' untuk diskaun hebat. sehingga 4 september 2011

Ulasan Buku, Klik pada tajuk BERITA HARIAN

Facebook : Nama penuh saya. Noor Arbaiah Ismail (Berkawan dialu-alukan, berkawan biarlah beribu, berkahwin,biarlah kekal satu je)
Ulasan buku: Klik pada tajuk :Berita harian.
Rahsia DC : klik pada tajuk Rahsia dalam DC.
Petikan : Bab 1 lihat Bab 1:Lukhman Hakim.. (keseluruhan)
Bab-bab lain, petikan bab 2, 3....

Nora Fuad sengaja ledakan simpati, paksa pembaca buat pilihan. Penulisan lahirkan minda kelas pertama. INFO Dimensi Cinta Pengarang: Nora Fuad Tebal: 441 halaman Penerbit: KarnaDya Solutions Sdn Bhd Harga: RM19.00 Bintang:)***** Harga diskaun - 35% @karnaDya online sales. (hanya RM 12.35) SEKARANG!!


Followers

Link kepada Info saya

Link kepada Info saya
Klik pada imej

Link kepada Novel Cinta Sikunang-Kunang..

Link kepada Novel Cinta Sikunang-Kunang..
Sila klik @ gambar

Novel ketiga -Jun 2011

Novel ketiga -Jun 2011
Purnama Merindu

Gambar lokasi dalam novel.. Petikan Bab dari DC

Sila ke Facebook saya.. Lihat album : NOVEL DIMENSI CINTA-LOKASI CINTA...TQ Petikan keseluruhan Bab 1: lihat Bab Lukhman Hakim.. terdapat juga petikan bab2 lain, sila lihat petikan bab 2, 3...

DC boleh dibeli dari... dapatkan 35% diskaun melalui pesanan online KarnaDya.. RM 13.35

KARNADYA - ONLINE SALES, diskaun 20-35%

POPULAR BOOKSTORE

KUNIKURIYA,KLCC

MPH BOOKSTORE

Kedai Buku Muslim dan Minerva (jalan Tunku Abdul Rahman) diskaun 20%

BROWN BLACK BLUES,Sri Hartamas.

BARKAT STORE,Berdekatan Kamdar,Langkawi.


Popular Posts

Komentar

Grab This Widget

Thursday, October 1, 2009

Bab 2 Petikan
Lokasi : London...Sedutan 1...


Nasib baik urusan imigresen tidak mengambil masa yang panjang . Aku mempunyai fakta terperinci mengenai tujuan lawatanku ke London. Lagipun dia tahu, paspot yang penuh dengan cop lawatan menunjukkan aku aktif ke luar negara.
Kuheret beg berukuran sederhanaku melalui stesen tube. Kusyen cozy merah ferrari membuatku selesa di dalam tube. Perjalanan yang hanya mengambil masa sepuluh minit ke stesen Victoria. Tube masih berkeadaan sama, kusyen merah ala –Inggeris menghangatkan tubuh yang kedinginan. Di sana aku terus ke hotel. Perjalanan dari Station Tube Victoria ke hotel hanya beberapa minit sahaja kerana jaraknya hanya dalam lingkungan 50 meter sahaja. Hotel Park Plaza Victoria. Nasib baik tube masih beroperasi sehingga jam dua pagi . Kalau lambat sedikit, aku perlu ambil teksi sahaja ke hotel. Teksi yang dipanggil cab agak mahal di London.
Di Hotel, aku disambut mesra penyambut tetamu di pintu masuk utama. Hotel ala-ala Inggeris klasik ini bertaraf empat bintang. Lokasinya di tengah-tengah bandaraya London memudahkan aku ke mana-mana sahaja.Terletak kira-kira 500 meter daripada Istana Buckingham, barisan kedai-kedai Knighbridge, kemudahan ini tidak sukar untuk pengembara seperti aku.

Sedutan 2...


Badan sudah terasa penat, apatah lagi sudah berjalan berkilometer agaknya. Beg sandang yang disandang pun terasa berat dengan barang belian tadi. Berhajat untuk mendapatkan makanan di plaza makanan Arab, tiba-tiba sahaja terpandang satu wajah yang begitu dikenali. Dia datang merapatiku.
“ Elle ke tu?”
“ Ya.Zaid !” dia separuh menjerit. Aku memang tergamam bertemu lagi dengannya di sini.
“You buat apa kat London ni?”Soalannya tidak terjawab. Kelu. Terkesima dengan wajah yang sudah lama kutinggalkan. Tidak kusedar dia menghulurkan tangannya. Tangannya kusambut. Ketika anak mata kami bertentang, aku dapat melihat wajah yang lama tidak kusimpan dalam ingatan. Michelle Wong, rakan belajarku dulu.
.... apa yang ditemui di London? bekas kekasih? teman.. Siapa Elle yang sebenarnya?

No comments: