Terima kasih atas lawatan anda ke blog ini...

Terima kasih atas lawatan anda ke blog ini...
Jumpa lagi...

KARNADYA ONLINE ; dISKAUN SEHINGGA 40%

KARNADYA ONLINE ; dISKAUN SEHINGGA 40%
Klik pada gambar. Belian melalui 'online' untuk diskaun hebat. sehingga 4 september 2011

Ulasan Buku, Klik pada tajuk BERITA HARIAN

Facebook : Nama penuh saya. Noor Arbaiah Ismail (Berkawan dialu-alukan, berkawan biarlah beribu, berkahwin,biarlah kekal satu je)
Ulasan buku: Klik pada tajuk :Berita harian.
Rahsia DC : klik pada tajuk Rahsia dalam DC.
Petikan : Bab 1 lihat Bab 1:Lukhman Hakim.. (keseluruhan)
Bab-bab lain, petikan bab 2, 3....

Nora Fuad sengaja ledakan simpati, paksa pembaca buat pilihan. Penulisan lahirkan minda kelas pertama. INFO Dimensi Cinta Pengarang: Nora Fuad Tebal: 441 halaman Penerbit: KarnaDya Solutions Sdn Bhd Harga: RM19.00 Bintang:)***** Harga diskaun - 35% @karnaDya online sales. (hanya RM 12.35) SEKARANG!!


Followers

Link kepada Info saya

Link kepada Info saya
Klik pada imej

Link kepada Novel Cinta Sikunang-Kunang..

Link kepada Novel Cinta Sikunang-Kunang..
Sila klik @ gambar

Novel ketiga -Jun 2011

Novel ketiga -Jun 2011
Purnama Merindu

Gambar lokasi dalam novel.. Petikan Bab dari DC

Sila ke Facebook saya.. Lihat album : NOVEL DIMENSI CINTA-LOKASI CINTA...TQ Petikan keseluruhan Bab 1: lihat Bab Lukhman Hakim.. terdapat juga petikan bab2 lain, sila lihat petikan bab 2, 3...

DC boleh dibeli dari... dapatkan 35% diskaun melalui pesanan online KarnaDya.. RM 13.35

KARNADYA - ONLINE SALES, diskaun 20-35%

POPULAR BOOKSTORE

KUNIKURIYA,KLCC

MPH BOOKSTORE

Kedai Buku Muslim dan Minerva (jalan Tunku Abdul Rahman) diskaun 20%

BROWN BLACK BLUES,Sri Hartamas.

BARKAT STORE,Berdekatan Kamdar,Langkawi.


Popular Posts

Komentar

Grab This Widget

Sunday, January 17, 2010

New York, here i come.

Sudah saya jelaskan suami saya tidak akan membaca buku sebarangan. Hanya tajuk-tajuk terpilih sahaja.BMW,kereta,memancing dan muzik. Menarik bukan. Surat khabar pun dibelek-belek sekejap sahaja. Jadi novel DIMENSI CINTA jangan haraplah dia akan buka dan baca. Pernah saya katakan padanya,"Abang,satu hari ayang akan ikat abang di katil,lagi tak habis baca buku tu,abang tak akan dilepaskan." Dan dia hanya tersengih sahaja. Saya tahu,kalau saya betul2 lakukan begitu,dia akan terus terikat sampai sarang labah-labah di atas badannya. Atau dia akan panggilkan Superman,Ultraman,Batman atau Cicakman menolong dia. Ha ha ha.
Situasi ini bukan bermakna dia tidak mendorong saya menulis. Motivasi dia adalah dengan menolong saya dengan kerja rumah jadi,saya taklah sibuk sangat dengan kerja rumah dan saya akan ada banyak masa menulis.Dia bertanya juga berkaitan manuskrip baru. Katanya,"ayang,dalam 10 perkataan,beri abang 10 perkataan rumusan buku baru." Memang saya tergelak besar. Macam manalah nak beri sinopsis yang terhad 10 perkataan. So bunyinya, "love,twin,fun,died,toulous,new york,mount kinabalu,canser,pilot,lost love,find love." kelakarkan bunyinya. Entah apalah yang suami akan faham dengan himpunan perkataan itu. Tapi bagi dia,dia mungkin memahami yang perkataan itu digunakan dan akan dikembangkan dalam cerita baru.
New York memang salah sebuah kota yang menjadi kesukaan saya,walaupun saya belum berkesempatan ke sana. Bandaraya antara yang terhebat di dunia. (dengan menolak masaalah budaya Barat yang tidak boleh diterima akallah) Menonton kehebatan New York melalui movie menjadikan adrenalina melonjak sama. Jadi,sudikah anda bersama saya ke New York nanti?

No comments: